Δουλέψτε μαζί μου

4. workwithme
Ατομικές Συναντήσεις Συμβουλευτικής

Αν θέλετε να δουλέψουμε μαζί σε ατομικές συναντήσεις (που γίνονται και Διαδικτυακά), γράψτε μου με λίγα λόγια τι σας συμβαίνει και τι νομίζετε ό,τι χρειάζεστε από μία συνεργασία μαζί μου.

 

Θα επικοινωνήσω μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε αποτελεσματικά παρέα.

 

Ομιλίες

Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε με την Άννυ για διαδικτυακή ομιλία ή ομιλία στο χώρο σας, γράψτε μας μία σύντομη παράγραφο όπου εξηγείτε το πλαίσιο από το οποίο προέρχεστε καθώς και τι θα είχατε ανάγκη να συζητηθεί. Εδώ – μπορείτε να δείτε θεματικές και πλαίσια που έχει μιλήσει στο παρελθόν η Άννυ.

Εκπαίδευση

Ψυχοεκπαίδευση είναι – όπως το λέει και η λέξη – ο συνδυασμός της ψυχολογίας με την εκπαίδευση. Είναι εκπαίδευση γιατί ο όρος αυτός παραπέμπει σε μάθημα, υλικό, βιβλία, πληροφορία, γνώσεις – από την ψυχολογία φυσικά.


Είναι ψυχο – εκπαίδευση, γιατί δεν εμπεριέχει μόνο τα παραπάνω, αλλά και πιο εσωτερική δουλειά: ασκήσεις αυτογνωσίας για ανακάλυψη και ενόραση, θεραπευτική γραφή για προσωπική ανάπτυξη και θετικότητα. Δουλεύεται και η ψυχή.


Τα ηλεκτρονικά μου προγράμματα είναι για σας αν:

  • Νιώθετε ότι κάτι κάνετε λάθος και δεν μπορείτε να είστε ήρεμοι, χωρίς στρες αν δυσκολεύεστε να απολαύσετε τις χαρές της ζωής
  •  Ψάχνετε τρόπους να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να τον βοηθήσετε να είναι ουσιαστικά καλά
  •  Θέλετε να δοκιμάσετε απλές πρακτικές για πιο όμορφη καθημερινότητα
  •  Επιθυμείτε να γίνετε αληθινά πιο θετικοί, για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε

 

Θέλετε να ενημερωθείτε μόλις είναι έτοιμα τα ηλεκτρονικά προγράμματα της Άννυς;

Ναι θέλω!

    Συμπληρώστε το email σας.